Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi uue volditava telefoni müük kasvas eelmisega võrreldes 66% märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
ChiefCake
HV vaatleja
ChiefCake

liitunud: 23.10.2019




sõnum 11.08.2023 14:07:28 Samsungi uue volditava telefoni müük kasvas eelmisega võrreldes 66% vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Alates tänasest on Eestis poodides müügil Samsungi tänavused volditavad telefonid Galaxy Flip5 ja Galaxy Fold5. Koos telefonidega saabub müügile ka uus Galaxy Tab S9 tahvelarvuti ja Galaxy Watch6 nutikell. Uute seadmete müügitulemustest selgub, et aina enam soetavad inimesed endale uueks seadmeks just volditavaid nutitelefone.

„Kui vaadata eelmüügi tulemusi Baltikumis on näha, et aasta aastalt hakkavad inimesed aina enam volditavaid telefone omaks võtma ja need on muutumas paljude inimeste igapäevasteks seadmeteks. Võrreldes eelmise aasta Fold4 ja Flip4 mudelitega on uusi Flip5 ja Fold5 telefone eelmüügist ostetud 25% rohkem. Kõige populaarsem seade on Flip5, mille müük on kasvanud lausa 66%,“ sõnas Samsung Eesti kommunikatsioonijuht Eneken Viks. Lisaks viitas ta, et populaarsemaks on muutunud ka erinevad trendikad värvid. Näiteks Flip5 Mündirohelist tooni telefoni on endale valinud kolmandik osjatest, sama kehtib Fold5 Jääsinise värvi kohta.

Jõudsalt on kasvanud ka nutikellade müük. Uut Galaxy Watch6 nutikella soetati eelmüügist kaks korda rohkem kui eelmise aasta mudelit ning uut Tab S9 seeria tahvelarvutit on ostetud lausa kuus korda enam kui eelmise aasta Tab S8 mudelit.

Nagu varasematel aastatel on Flip5 väiksem ja kompaktsem volditav telefon, mis on avatuna sarnane tavalise nutitelefoniga ja kokkuvoldituna on see poole väiksem. Galaxy Fold5 on aga suurem seade, mille ekraani suurus lahtivoldituna on sarnane väiksemale tahvelarvutile ja kokkuvolditult on see sarnane traditsioonilise telefoniga.

Galaxy Flip5 puhul on suurimaks uuenduseks selle välimine ekraan, mis on võrreldes eelmise mudeliga 278% suurem. See tähendab, et ekraanilt näeb nüüd korraga rohkem infot ja see pakub ka rohkem funktsioone.

Galaxy Fold5 suurimad lisad on seadme sisemine ekraan ja mõõtmed. Telefoni põhiekraan on võrreldes varasema mudeliga nüüd enam kui 30% eredam ning samal ajal on tegemist Samsungi seni kõige kergema ja õhema volditava telefoniga.

Koos uute volditavate telefonidega saabusid müügile ka Samsungi uus Galaxy Tab S9 tahvelarvuti ja Galaxy Watch6 nutikell. ning Galaxy Watch6 Classic sarnaneb väljanägemiselt varasemate Classic Galaxy Watchide disainile, kus kella sihverplaat on pöörlev ja metallist, mis muudab seadme eri menüüde vahel liikumise mugavamaks.

Mõistagi on nutikelladel laias valikus tervisefunktsioone, millega kasutajad saavad enda aktiivsetel eluviisidel silma peal hoida. Näiteks on neil laias valikus unejälgimisfunktsioone, kehakoostise mõõtmine, menstruaaltsükli jälgimine ja kukkumise tuvastus. Samuti tuvastab kell, kui kasutaja südamerütmis esineb häireid, et inimene saaks kiirelt arsti juurde pöörduda.

Galaxy Tab S9 tahvelarvutist saabub müügile kolm mudelit – Galaxy Tab S9, Tab S9+ ja Tab S9 Ultra. Uutest Galaxy Tab S9 tahvelarvutitest kõige suurem ja võimsam on mõistagi Tab S9 Ultra, mis on ülisuure 14,6-tollise ekraaniga, mis on suurem kui paljud täna kasutusel olevad sülearvutid.

Iga tahvelarvutiga tuleb kaasa Samsungi puutepliiats S Pen, mis on sarnaselt seadmele endale IP68 reitinguga vee- ja tolmukindel ning soovi korral saab endale muretseda spetsiaalse S Pen Creator Edition puutepliiatsi, mis on mõeldud neile, kes teevad tahvelarvuti abiga palju loovtööd, näiteks loovad disaine või 3D mudeleid.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Samsungi uue volditava telefoni müük kasvas eelmisega võrreldes 66%
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.