Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa ehitab TV-arenduste jaoks üles uutele tehnoloogiatele keskenduvad meeskonnad ja alustab suurt värbamiskampaaniat märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.08.2023 09:42:35 Elisa ehitab TV-arenduste jaoks üles uutele tehnoloogiatele keskenduvad meeskonnad ja alustab suurt värbamiskampaaniat vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Elisa laiendab juba lähikuudel olulisel määral oma enam kui 200-liikmelist tehnoloogiaüksust, tuues majja varem väliste partnerite poolt hallatud TV-teenuste arenduse. Muutuse tuules luuakse ettevõttesse uutele tehnoloogiatele keskenduvad meeskonnad ning värvatakse juurde 12 IT-tippspetsialisti.

Elisa on aastaid tegelenud tarkvara arendusega kasutades agiilseid arendusviise ning luues väärtust klientidele Eestis kohapeal. Pakkudes samal ajal arendajatele stabiilset tööd olenemata erinevatest majandustsüklitest. Elisa arendusmeeskonnad on keskendunud eeskätt kliendihaldussüsteemi, iseteeninduskeskkonna ning Elisa Elamuse digiboksi ja Android TV rakenduse loomisele, kasutades selleks peamiselt Java, Angulari ning Kotlini raamistikke. Uute tiimiliikmete toel lisanduvad meeskonda ka Androidi, Reacti ja Swifti kompetentsiga arendajad, kes võtavad enda kanda näiteks Samsungi nutitelerite ja iPhone’ide tarbeks loodud Elisa Elamuse rakenduste arendamise.
“Selle sammuga valmib parim Elisa Elamuse lahendus, mis on lihtsam nii tehnoloogiliselt kui ka kasutusmugavuselt. Täiendades oma senist tehnoloogiaportfelli uute keelte ja raamistikega muudame tehnoloogiaüksuse tervikuna tulevikukindlamaks ja kindlustame, et arendusressursi puudus või mõne võtmekompetentsi puudumine ei saa takistuseks klientidele parimate lahenduste pakkumisel,” ütles Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.

Ambitsioonikate eesmärkide täitmiseks alustab Elisa tehnoloogiaüksus ka suurema värbamiskampaaniaga, mille eesmärgiks on leida meeskonda 12 uut tippspetsialisti. Värvatavate rollide hulka kuuluvad teiste seast nii Reacti arendajad, Androidi arendajad, iOS-i arendajad, kvaliteedispetsialistid, analüütik-projektijuhid ja interaktsioonidisainerid.

Elisa IT ja TV teenuste arenduse valdkonnajuht Joosep Põllumäe tõdes, et tänasel tööturul korraga suure hulga tippspetsialistide leidmine on suur väljakutse, kuid kutsuva väärtuspakkumise toel on alust oodata edu. “Uued tiimiliikmed saavad töötada millegi uue kallal kasutades tehnoloogiaid, mida me seni veel sellisel moel rakendanud pole. See lubab luua nullist midagi uut,” sõnas ta.

Selle kõrval muudab Põllumäe sõnul töö kutsuvaks ka silmapaistev hüvede pakett ning tugev organisatsioonikultuur. Näiteks töötab Elisa tehnoloogiaüksus suviti vaid neli päeva nädalas, töötajatele pakutakse 38 päeva puhkust, tiimiliikmetel on võimalik kasu lõigata enesetäiendamise võimalustest ja tervist toetavatest programmidest ning kogu töökorraldus on nii aja kui ka koha vaates muudetud võimalikult paindlikuks.
“Oleme loonud töökultuuri, kus ühelt poolt leiab suurfirmale omase kindluse ja stabiilsuse, samas toetab innovaatilist lähenemist ja pidevat edasiliikumist idufirmalik agiilsus ja uuendusmeelsus. See seob kokku mõlema maailma parimad küljed ja tagab, et igal arendajal, testijal või projektijuhil on võimalik oma potentsiaali täiel määral rakendada, muretsemata samas majandusolukorra muutumise või teiste välikeskkonna mõjude üle,” lisas Elisa talendijuht Keishy Margus.

Suurema värbamiskampaaniaga alustatakse augusti teises pooles ja uued tiimiliikmed loodetakse leida käesoleva aasta lõpuks. Täpsema teabe tööpakkumiste kohta leiad siit: https://www.elisa.ee/et/tvarendus

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa ehitab TV-arenduste jaoks üles uutele tehnoloogiatele keskenduvad meeskonnad ja alustab suurt värbamiskampaaniat
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.