Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  Sotsiaaldemokraadid ei toeta ACTAt tema praegusel kujul märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

liitunud: 28.05.2003




sõnum 19.02.2012 22:52:38 vasta tsitaadiga

infarkt kirjutas:

Kahjuks pole mõni siiamaani aru saanud, mida tähendab demokraatia. Mida väiksem on valijaskonna hulk riigis, seda omakasupüüdlikumad otsused sünnivad, kuni olemegi jälle otsaga tagasi totalitaarses režiimis.

btw, mis annab sulle põhjuse pidada ennast pädevaks valijaks? Sa ei saanud ju absoluutselt mitte midagi aru, millest ma kirjutasin, miks tekkis maailmas finantskriis, mis on selle põhjused ja kes põhjustajad. Selle asemel ajad mingit idiootset oma jura SDE seostest Lenini, Kreeka, finantskriisi põhjustajate, ja kurat teab veel, kelle vahel.


Nüüd sain aru. Demokraatia tähendab, et anname pärdikutele granaadid ja laseme nad ringi jooksma, muidu tuleb totalitarism. Mina jälle arvan, et kui valija peaks mingil kombel tõestama, et ta saab aru, mida ta seal kasti juures teeb, oleks elu natuke parem. Riigi tegemistega on samamoodi nagu autojuhtimisega, kvaliteet on põhiline. Seega vaimuhaiged ei peaks tegema tähtsaid otsuseid.

Muide nüüd tsiteerib ennast, kuidas siis see kriis tekkis ja mismoodi aitab kriisi lahendada telgiga tänaval istumine? Ja see SDE kiitmine, no see on eheda idiotismi tunnus. Partei, mis on sobinud ükskõik millise maailmavaate esindajatega, teeb järsku kõik heaks. Mine potilaadale oma loosungitega, nii ärapestud ajudest tervet mõistust oodata on mõttetu.

_________________
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »  Sotsiaaldemokraadid ei toeta ACTAt tema praegusel kujul mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.